General,

SAYA TAK HEBAT…

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Kat dashboard 62



Tapi kat bawah ni… 60 je (satu tu, masa mula-mula jadi blogger terklik joint. Sampai sekarang nak buang tak boleh. Puas godek-godek tapi tak boleh gak). Tau dah la yang tu adalah saya sendiri… hehe… Tapi yang satu lagi? In private  kot… tak kisah la…

Members setakat 11:47 pagi hari ini 8/12/2012

Apapun… terima kasih kepada semua… Saya tau saya tak pandai menulis. Tapi kan, nak juga menulis. Saya tau SAYA TAK HEBAT… tapi saya sentiasa mencuba untuk menjadi yang terbaik antara yang baik-baik… 
Nota :Saje je… nak uji kecekapan menaip… hehe… Penulisan yang takde motif la ni kowt kiranyakan… haha…

0

writer

Guru, Pelajar dan Penulis Blog Separuh Masa (belum mampu menjadi penulis blog sepenuh masa). Suka2…menaip, menyebarkan ilmu…meluahkan perasaan…dan kadang-kadang sedikit merapu… Love my family… Pada yang sudi berkongsi maklumat, amat dihargai….:)