General, Segmen Jom Join,

SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ieta

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Selalu tengok je orang buat segmen. Dalam hati, ada taman sekembang kembang semangkuk. Nak juga buat segmen sendiri. Julung-julung kalinya saya buat segmen ini. Disamping meramaikan kenalan. Bertujuan untuk mengetahui pandangan rakan-rakan tentang blog saya. Taklah pandai sangat buat segmen, seadanya sahaja… Sudi-sudikanlah ya…

SYARAT

1. Tiada paksaan untuk follow blog ieta, G+  atau Social Networking saya (semua berada dikanan blog). Menjadi follower dan klik button like adalah mengikut kehendak dan keikhlasan peserta.

2. Seperti biasa, copy tajuk entri.

3. Tepek banner simple di atas tu dalam entri anda dan linkkan ke entri INI.

4. Letakkan link anda dalam ruangan komen di bawah (bukan dalam chatbox ya…)

5. Berikan komen dan cadangan anda terhadap blog ini. Usah risau… saya tak kecil hati punya… nak komen kaw-kaw pun tak mengapa.

HADIAH

1. Rahsia… secara pos kepada pemenang utama pertama, ke dua & ke tiga (hadiah lain-lain tau. Tunggu…).

2. Promosi blog melalui review blog yang juga akan saya buat secara khusus untuk pemenang utama.

3. Review umum blog semua peserta yang menyertai segmen ini.

TARIKH TAMAT

15/3/2020

Julung kali segmen saya,
Segmen yang lain bakal menjelma;
Terima kasih atas sokongan,
Salah silap harap maafkan. 


Terima kasih sudi baca entry blog ini. Jangan lupa komen dan like ya 🙂

0

writer

Guru, Pelajar dan Penulis Blog Separuh Masa (belum mampu menjadi penulis blog sepenuh masa). Suka2…menaip, menyebarkan ilmu…meluahkan perasaan…dan kadang-kadang sedikit merapu… Love my family… Pada yang sudi berkongsi maklumat, amat dihargai….:)