General,

TOLONG2…. BLOGLIST KENA MALWARE

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Niat dihati nak berblogwalking petang tadi semalam selepas siapkan assignment, terhenti bila buka Bloglist di page tab dari blog saya ni jadi macam bawah ni… sedihnya… Habis punah semua bloglist yang dah saya set up untuk memudahkan saya blogwalking. Pertama kali jadi begini., hilang mood seketika tadi. Tak tahu pula bila waktunya terkena Malware ni.

Ada sesiapa yang tahu tak bagaimana nak settlekan masalah ini?

JOM JOINT SEGMEN NI…

Update :
7/2/2013 Masih berusaha mencari nama muspalestina.blogspot.com tu dan akan create semula blog bloglist yg dah tak boleh dipaparkan tu. Dahlah tu, bila nak BW ke senarai nama-nama peserta segmen2 yang dah saya joint, nak follow, keluar entah hape-hape iklan ntah, baru boleh keluar arahan follow. Big problem sungguh Malware nih. huhu…

Baru dapat BW dan follow ke peserta yang ke 20 bagi SEGMEN ni
(harap maaf bagi blog yang tersangat2 lambat loading (macam la blog akak cepat sangat loadnya kan…?), ada captcha bila nak komen dan tak jumpa shoutbox atau ruang komen saya tak follow sebab mengejar masa sambil buat assignment, betulkan blog bloglist dan jaga baby).

.my sy masih problem macam yang saya dah sebut dalam entri INI. Sekejap ok, sekejap k.o

Update : 11/2/2013 DAH BERJAYA DELETE BLOG mustrategy (muspalestina.blogspot.com) sambil edit blog & buat assignment website.


Dah baca, moh le komen…. Anda memang hebat, hensem dan cun sebab sudi komen kat entri ni. Terima kasih ya… 🙂

0

writer

Guru, Pelajar dan Penulis Blog Separuh Masa (belum mampu menjadi penulis blog sepenuh masa). Suka2…menaip, menyebarkan ilmu…meluahkan perasaan…dan kadang-kadang sedikit merapu… Love my family… Pada yang sudi berkongsi maklumat, amat dihargai….:)