General, TutorialBlog,

TIMBANG BERAT BLOG

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Lain nak buat, lain dibuat…
Yang nak disiapkan tentang blog, ada dalam ENTRI NI

Tapi, tiba-tiba rasa nak timbang berat blog pula

Mak aih… Beratnya…Baru 2 hari lepas timbang, berat berapa entah, tak ingat la… load time 0.58 seconds je Hari ni dah berat balik… huhu… Mesti ada yang tak kena kat memana ni…
Ok tak header blog ni? ke ada yang tak kena?

Nah untuk yang nak belajar macam saya macam mane nak lajukan loading blog kita… Semoga dapat memanfaatkan….


Terima kasih sudi baca entry blog ini. Jangan lupa komen dan like ya 🙂

0

writer

Guru, Pelajar dan Penulis Blog Separuh Masa (belum mampu menjadi penulis blog sepenuh masa). Suka2…menaip, menyebarkan ilmu…meluahkan perasaan…dan kadang-kadang sedikit merapu… Love my family… Pada yang sudi berkongsi maklumat, amat dihargai….:)