General,

BLOGWALKING SAMBIL EDIT BLOG

Harini, setelah selesai belek baby ku, dia pun dah tidur lena… ku mencari-cari beberapa tutorial untuk mentachap (apa bahasa da…) blogku ini. Ada beberapa orang dah offer untuk tachap blog aku ni tapi… bila dah cuba-cuba try test edit, rasa seronok pula. Lagipun, rasanya, elok aku try and error baru ada thrill… kan3… Biarlah tak secantik apatahlagi sehebat blog blogger lain janji cuba…

Sambil-sambil blog walking, terjumpa kat blog INI Nak tau apa yang ku jumpa? Jeng3…

Kelakar… Tergelak-gelak aku tengok video dari You Tube ni. hehe…
Nota : Terlampau edit, terhilang widget surah pilihan…. huhu…


Dah baca, moh le komen…. Anda memang hebat, hensem dan cun sebab sudi komen kat entri ni. Terima kasih ya… 🙂

0

writer

Guru, Pelajar dan Penulis Blog Separuh Masa (belum mampu menjadi penulis blog sepenuh masa). Suka2…menaip, menyebarkan ilmu…meluahkan perasaan…dan kadang-kadang sedikit merapu… Love my family… Pada yang sudi berkongsi maklumat, amat dihargai….:)